A fotográfia számomra egy folytonos vizuális figyelem spontán impulzusa, amely megragadja a pillanatot és annak örökkévalóságát.

Henri Cartier-Bresson

A nevem Németh Csaba.

1994-ben kezdtem fényképész tanulmányomat a Práter utcai szakiskolában. Fényképészként keresem az új lehetőségeket folyamatosan. Jelenleg a harmadik stúdiómban az Üllői úton fotózom. Elsősorban családi fotózásokat, üzleti portréket, esküvőket és portfóliókat készítek.

Fotóim jelentek meg a Free magazinban, Nők Lapjában, Népszabadságban, Elixir magazinban, Next magazinban, Elit magazinban, Kirakat magazinban és a Sikeres Nők Lapjában.

A Fénytörők Alkotócsoportba és a Felföldi Fotográfusok Szövetségének tagjává váltam 1996-ban. Számos csoportos kiállításon vettem részt ezen két csoport keretin belül az elmúlt 25 évben. Egyéni kiállításaim a 90-es évek végén évente rendeztem, Lacus Pelso (Balaton), A diszkók világa és Vidámpark címekkel. 1995-től 2001-ig a Freee zenei magazinnak készítettem fotókat DJ-kről, napi életükről, és a diszkókban riport fotókat.

Fénytörők Alkotócsoport kiállítás megbeszélés a Fényműhely fotóstúdióban

1997-2001-ig a budapesti Tímár utcában, majd 2004-től az Alfa fotóstúdiót vezettem fényképészként 2017-ig. Jelenleg, 2018 óta A Fényműhely fotóstúdióban vagyok aktív fényképész és stúdió vezető.

Fényműhely Fotóstúdió