A nevem Németh Csaba.

1994-ben kezdtem fényképész tanulmányomat a Práter utcai szakiskolában. Fényképészként keresem az új lehetőségeket folyamatosan. Jelenleg már a negyedik stúdiómban a Podmaniczky utcában fotózom. Elsősorban családi fotózásokat, üzleti portréket, esküvőket és portfóliókat készítek, de a tárgy fotózás sem áll tőlem távol. 

Fotóim jelentek meg a Free magazinban, Nők Lapjában, Népszabadságban, Elixir magazinban, Next magazinban, Elit magazinban, Kirakat magazinban és a Sikeres Nők Lapjában.

 Fénytörők Alkotócsoportba és a Felföldi Fotográfusok Szövetségének tagjává váltam 1996-ban. Számos csoportos kiállításon vettem részt ezen két csoport keretin belül az elmúlt 28 évben. Szerkesztettem a Fénytörők újságot és kiadásában aktívan részt vettem évekig. Egyéni kiállításaim a 90-es évek végén évente rendeztem, Lacus Pelso (Balaton), A diszkók világa és Vidámpark címekkel. 1995-től 2001-ig a Freee zenei magazinnak készítettem fotókat DJ-kről, napi életükről, és a diszkókban riport fotókat. 2001-től két évig az Amerikai Egyesült Államokban éltem és fotóztam. 2005-től az Alfa fotó stúdió műteremvezető fényképésze voltam 2017-ig. A következő évben alkotó társaimmal a Fényműhely fotóműteremben dolgoztunk tovább. 2022-ben átköltöztünk egy tágasabb helyre a POD 18 stúdióba a Podmaniczky utcába, Budapesten. Jelenleg is ott fotózom.   

A fotográfia számomra egy folytonos vizuális figyelem spontán impulzusa, amely megragadja a pillanatot és annak örökkévalóságát.

HENRI CARTIER-BRESSON

Francia fényképész (1908-2004)