elégedettlen vagy a céged fotóival?

portréra van szükséged?

Céges Fotózás

Készítesd el most a fotódat velem!

Az üzleti életben egyre fontosabb

 a jó megjelenés.

Pár évvel ezelőtt a cégek vezetői felismerték, hogy a vállalkozásnak egységes arculatra van szüksége.

Egész pontosan személyes megjelenésre, ami magabiztosságot, természetességet és üzletiességet sugároz.

Tavaly nyár végén volt szerencsénk Nálad részt venni egy kedvezményes családi fotózáson. (Adri barátnőm ajánlásával), amivel nagyon elégedettek voltunk és mindenki csak dicsérte az elkészült képeket. Köszönjük!

Birkás Timea

Weboldalakon, social médiában és kiadványokban kiemelt fontosságúvá vált a személyes megjelenés, és nem csak a tulajdonosoknak, felső vezetőségnek, hanem a közép vezetők és az alkalmazottaknak érdemes megjelenniük a képeken. Különös jelentőséggel bír a közvetlen ügyfelekkel foglalkozó munkatársak megjelenése. Egy csoport kép elkészítése lehetővé teszi a szimpatikus, családiasságot mutató arculat kialakítását.

Az egyéni vállalkozások, főleg a szolgáltatásokban, már kifejezetten komoly hiba a jó fotók mellőzése.

Éve fotózok

Cég fotózása

Üzleti Portré

A fotózás menete stúdióban

}

Időpont egyeztetés

Időpont egyeztetés lehetséges telefonon (+36705315894) és/vagy email-ben is (fotoberzay@gmail.com). Telefonon nem biztos az azonnali időpont foglalás, mert nem mindig vagyok naptár közelben. Email-ben viszont biztosabb, bár az előfordulhat, hogy csak másnap válaszolok. Lehet a fotózás hétköznap vagy hétvégén is, lényegében bármikor, reggel 8-tól este 8-ig is akár. Annak, hogy másnap tudunk fotózni, viszonylag kevés az esélye. Keress bátran!

Fotózás helye

Műterem fotózás helyszíne: POD 18 stúdió
Cím: 1065 Budapest, Podmaniczky utca 18.  Stúdió a 4. emeleten, kapucsengő: 35

Fotózás menete

Fotózás menete: megérkezések után a fotózást szinte azonnal meg tudjuk kezdeni. Jellemzően egy homogén háttérrel kezdem a fotózást. Érdemes egységes jellegű ruhába öltözködni. Lehetséges kényelmes utcai ruhában érkezni. Jellemzően több átöltözésre van idő a választott csomagnak megfelelően. (a Minimum csomagnál egy ruhában történik fotózás) A műteremeben profi vaku felszerelést használok és több háttér közül is lehet választani. A fotózásra szánt idő villám gyorsan eltelik a stúdióban, igyekszem felhőtlen hangulatot teremteni mindvégig.

Fotózás után

Fotózás után: az elkészült fotókat pár napon belül elküldöm neten keresztül kis méretben válogatásra. A Fotózási Csomagoknak megfelelően kiválasztott számú képet fogok retusálni néhány napon belül, illetve igény szerint küldöm a laborba fotó nagyításra is. Ezzel egy időben küldöm el a képeket teljes méretben neten keresztül Wetransfer-rel. A képek 7 napig lesznek elérhetőek. Minden képet elküldök, a retusáltak is köztük lesznek. Előfordulhat, hogy a levelező egyéb helyre fogja rakja az értesítőt és egymás alá is teheti. A nagyításokat körülbelül egy héttel később tudom postázni számotokra a megadott címre, illetve van lehetőség személyes átvételre is a stúdióban az előre egyeztetett időpontban, ha szűkössé válik az idő Karácsony környékén.

Mi is jó szívvel ajánljuk a szolgáltatást tovább, a fotózást is élveztük és a képek is nagyon jól sikerültek!!

Mészáros Aranka

Tudni szeretnéd, hogy mennyi a fotózás díja?

Portré fotózási csomagok

Céges fotózási csomagok

Ügyfeleimnél igényként jelent meg , hogy a műteremben elkészült fotókon túl irodában vagy telephelyen is készüljenek fotók. Bemutatva a cég minden napjait, munkafolyamatait, termékeit és munkatársaikat munka környezetben. Helyszíni kiszállással van erre lehetőség, egy vagy akár több nap, a fotózás nagyságától függően vagy akár több helyszínen is fotózni.

Rendezvény fotózási csomagok

A Rendezvények a jól ismert okokból az online térbe kerültek. csak pár bátor és merész vállalkozó mert személyes megjelenéssel szervezni rendezvényt. Ha tendenciákat figyeljük, számunkra egyértelművé vált, hogy ennek idén vége lesz. Jó magam bízom abban, hogy ezen két év szünet után egyre többen és többen felbátorodva ismét rendezvényekre szánják el magukat. Itt a remek alkalom, hogy megörökítsék eme megújult lendületet fotókon keresztül. 

Németh Csaba

Fényképész

Hívj bátran!

+ 36 / 70  531 – 5894

Jelenleg a harmadik stúdiómban, az Üllői úton fotózom rendszeresen. Elsősorban családi fotózásokat, üzleti portréket, esküvőket és portfóliókat készítek. Mostanában egyre népszerűbbe vált az üzleti fotózás.