Családi fotózás 

A család minden ember életében fontos, nagyon fontos.

Életünk kiemelt eseményeit, meghatározó pillanatait szeretjük megörökíteni, hogy amikor évek múlva visszatekintünk rájuk ismét átélhetjük életünk fontos eseményeit. Ilyen az esküvő, a várandós időszak, első család fotók, óvodai és iskolai csoport képek illetve a ballagási fotók. Jellemzően ezekre a pillanatokban gondolunk fényképészre.

Tavaly nyár végén volt szerencsénk Nálad részt venni egy kedvezményes családi fotózáson. (Adri barátnőm ajánlásával), amivel nagyon elégedettek voltunk és mindenki csak dicsérte az elkészült képeket. Köszönjük!

Birkás Timi

Az évenkénti családfotózás a újból divattá vált, egyre többen és többen döntenek úgy, hogy a család történet mesélését profi fotósra bízza.

Éve fotózok

Család fotózása

Gyemek mosoly

A fotózás menete

}

Időpont egyeztetés

Időpont egyeztetés lehetséges telefonon (+36705315894) és/vagy email-ben is (fotoberzay@gmail.com). Telefonon nem biztos az azonnali időpont foglalás, mert nem mindig vagyok naptár közelben. Email-ben viszont biztosabb, bár az előfordulhat, hogy csak másnap válaszolok. Lehet a fotózás hétköznap vagy hétvégén is, lényegében bármikor, reggel 8-tól este 8-ig is akár. Annak, hogy másnap tudunk fotózni, viszonylag kevés az esélye. Keress bátran!

Fotózás helye

Műterem fotózás helyszíne: POD 18 stúdió
Cím: 1065 Budapest, Podmaniczky utca 18.  Stúdió a 4. emeleten, kapucsengő: 35

Fotózás menete

Fotózás menete: megérkezések után a fotózást szinte azonnal meg tudjuk kezdeni. Jellemzően egy homogén háttérrel kezdem a fotózást. Érdemes egységes jellegű ruhába öltözködni. Hasznos, színben nagyon hasonló vagy ugyanolyan színű ruhában érkezni, hogy az átöltözéssel minél kevesebb idő menjen el. A fotózás legértékesebb időpontja a tapasztalatom alapján az első 20 perc. Ekkor még a gyerekek lendületben vannak az első pár perces megilletődés után. Természetesen vannak kivételek, hiszen mi felnőttek sem vagyunk egyformák. Egy esetleg kettő átöltözésre van idő. A kis gyerekek, csecsemő korúak nehezen szokták viselni az öltöztetést, ami természetes. Náluk jellemzően nem a vakukat használom, hanem a folyamatos fényű lámpáimat. A kicsiket a villogó vaku fénye rendszerint zavarni szokta. A nagyobbaknál és a felnőtteknél ez már probléma mentes. A fotózásra szánt idő villám gyorsan eltelik a stúdióban, igyekszem felhőtlen hangulatot teremteni mindvégig.

Fotózás után

Fotózás után: az elkészült fotókat pár napon belül elküldöm neten keresztül kis méretben válogatásra. A Családi Csomagoknak megfelelő számú képet fogok retusálni néhány napon belül, illetve küldöm a laborba fotó nagyításra is. Ezzel egy időben küldöm el a képeket teljes méretben neten keresztül Wetransfer-rel. A képek 7 napig lesznek elérhetőek. Minden képet elküldök, a retusáltak is köztük lesznek. Előfordulhat, hogy a levelező egyéb helyre fogja rakja az értesítőt és egymás alá is teheti. A nagyításokat körülbelül egy héttel később tudom postázni számotokra a megadott címre, illetve van lehetőség személyes átvételre is a stúdióban az előre egyeztetett időpontban, ha szűkössé válik az idő Karácsony környékén.

Mi is jó szívvel ajánljuk a szolgáltatást tovább, a fotózást is élveztük és a képek is nagyon jól sikerültek!!

Mészáros Aranka

Tudni szeretnéd, hogy mennyi a fotózás díja?

Családi fotózások csomagok

Németh Csaba

Fényképész

Hívj bátran!

+ 36 / 70  531 – 5894

Jelenleg a harmadik stúdiómban, az Podmaniczky utcában fotózom rendszeresen. Elsősorban családi fotózásokat, üzleti portréket, esküvőket és portfóliókat készítek. Mostanában egyre népszerűbbe vált a lánybúcsú fotózás is.