Családi fotózás

A CSALÁDI képek, történelmet írnak. Információk innen »

Esküvői fotózás

Az esküvő egy életre szól. Információk innen »

Lánybúcsú fotózás

Már nálunk megalapozhatjátok a jó hangulatot! Információk innen »

 

Magamról, elérhetőségek

Mintegy 20 éve foglalkozom fotózással.

A kilencvenes évek elején egy hideg februári napon éreztem, hogy valami hiányzik még az életemből. Így beiratkoztam egy hétvégi szemináriumra, aminek szerényen csak annyi volt a címe:  “Az élet célja”. Nos, szombat délelőtt elmondták, hogy milyen szempontok alapján kellene megközelíteni ezt a kérdést. Majd délben feltették a kérdést: Mi az a tevékenység, amivel egész éltedben szívesen foglalkoznál és megdobogtatja a szívedet? Egy perc. Nem kellett annyi. Eldöntöttem, FÉNYKÉPÉSZ leszek. Remek érzés volt. A következő másfél nap azzal telt el, hogy kitalálom, megtervezem, miként tudom ezt megtenni. Egyre közelebb került hozzám a fényképésszé válás.

Munka közben készült rólam

20  év telt el és még mindig ezzel foglalkozom, szeretem csinálni. Szeretem az alkotást, hogy nincs két egyforma napom, hogy nincs két egyforma munka, a változatosságot, a rengeteg embert, akikkel találkoztam. Kedvencem az emberek fotózása. Különösen szeretem, ha egy család, nagy szülők, gyerekek, unokák egy képere kerülnek. Ilyenkor mindig megállok egy pillanatra, mintha az idő lelassulna. Ahogy a filmekben szokták ábrázolni. Tudom, hogy egy család életében történelmi pillanatot fogok megörökíteni, mert szinte biztos, hogy nem, vagy csak nagyon ritkán állnak így össze.

“Köszönjük a képeket! Nagyon jók lettek idén is, mint ahogy az elmúlt években megszoktuk már tőled. 🙂 K. Beáta, 2014. augusztus 17.”
 
“Tavalyelőtt és tavaly is nyár végén volt szerencsénk Nálad részt venni egy kedvezményes családi fotózáson, amivel nagyon elégedettek voltunk és mindenki csak dicsérte a képeket. Szeretnék érdeklődni, hogy idén van-e ilyen lehetőség Nálad? B. Tímea, 2014. július 29.”
 
“3 éve voltunk Nálad, akkor 1 éves volt a kisfiúnk, azóta született még egy fiúnk. Minden évben így vagy úgy volt családi fotózásunk barátok révén, de Nálad készültek a legjobb képek, így szeretnénk idén is hozzád elmenni. B. Éva. 2014. május 28.”
 
“Kedves Csaba! Jobbnál jobb képek lettek, nehéz volt választani. Üdv és köszönöm: B. Éva, 2014. április 10.”
 
“Kedves Csaba! Köszönet Neked a tegnapért! Mindenki nagyon jól érezte magát, és ez fontos számomra is 🙂 Biztos lesz folytatás 🙂 Köszönöm! R. Katalin, 2014. április 7.”
 
“Szia Csaba, Köszönjük, nagyon szépek lettek a képek. Ezek lettek a kedvencek… Még egyszer köszi a csodás fotókat. Nagyon jól sikerült a retusálás is, nagy varázsló vagy. M. Éva, 2014. március 20.”
 
“Köszönjük a képeket Csaba! Nagyon élveztük idén is a fotózást! Elúsztunk a válasszal, elnézést. Egyszerűen nem tudunk választani olyan jók lettek a képek. K. Gyöngyi, 2012. november 14.”
 
“Mi is jó szívvel ajánljuk a szolgáltatást tovább, a fotózást is élveztük és a képek is nagyon jól sikerültek!! M. Aranka”
 
“Kedves Csaba, Köszönjük szépen, jók lettek nagyon a képek, alig tudtunk választani. :-)”
 
“Mindent nagyon köszönünk,Csaba! Nagyon jó hangulatban telt a fotózás tegnap,jól éreztük Magunkat Nálad! 🙂 A képek pedig ismét szuperek lettek! További jó munkát kívánunk Neked! R.G. Kitti”
 
 “Nagyon várjuk a képeket. Jól éreztük magunkat 🙂 P. M. Szilvia”

Németh Csaba

Elérhetősségeim: E-mail cím: fotoberzay@gmail.com,   Email küldése

                             Telefonszámom: +36-70/531-5894,

Ahol a képek készülnek:  Alfa Fotóstúdió   Térkép