Gratulálok, és jó helyen jársz!

Téged bíztak meg a lánybúcsú szervezéssel a többiek?

Miért is jó program a lánybúcsú fotózás?

Kedves Csaba!
Nagy meglepetés volt számomra ez a program, de nagyon tettszett. Kicsit zavarban voltam, de élveztem is. Mindig kíváncsi voltam, milyen lehet egy fotózáson részt venni. Jó, hogy a barátaimmal élhettem át ezt az élményt, ami örök emlék marad.:)
Még egyszer köszönöm,nagyon jól éreztem magam.

Agárdi Anett, a menyasszony

Négy éve kezdtem lánybúcsúkat fotózni. A kisebbtől (4-5 fő) a nagyobbakig (16-18 fő), igen változatosan szoktak alakulni a fotózások.

Tapasztalatom alapján mindenki közös ismerőse a menyasszony. Viszont a lány csapat több helyről jön össze.

  • rokonok (lánytestvér, unoka testvérek)
  • régi barátnők
  • régi osztálytársak (általános)
  • középiskolai osztálytársak
  • egyetemi, főiskolai évfolyamtársak
  • régi munkatársak
  • jelenlegi munkatársak

Ők jellemzően nem, vagy csak alig ismerik egymást. Kisebb csoportokat alkotnak a lányok a menyasszony mellett. Te neked is van ilyen problémád?!

A fotózás kiválóan össze tudja rázni a lányokat. Tényleg, mintha mindig ismertétek volna egymást. A stúdióban eltöltött egy, két vagy három óra alatt van idő összerázódni, programot egyeztetni, mert amíg ti megbeszélitek a részleteket, addig én a fotózom az arát a stúdióban, így kintről nem hallja a ti megbeszéléseteket.

A fotózás alatt koncentrálunk a közös képekre. Vannak vicces kiegészítőim, kalapok, napszemüvegek, “férjhez megyek” rózsaszín szalag, papír bajuszok, fejdíszek, a menyasszonynak fátyol… Ezeket a fotózás alatt folyamatosan cserélgetve újabbnál újabb beállításokat alkotunk.

Ezek után mindenkivel lefotózom párosan és kisebb csoportokban a menyasszonyt.

Kedves Csaba!
Köszönjük a fotókat, szerintem nagyon jók lettek! A fotózás igazán jó hangulatban telt, mindenki nagyon jól érezte magát! Jók voltak az ötletek és a beállítások is. Remélem, nem voltunk nagyon idegesítőek, kicsit nehéz ennyi lányt koordinálni és “egyben tartani”! 🙂
Köszönjük szépen még egyszer!

Bíró Ágnes

Kérdésként szokott felmerülni, hogy lehet hozni italt a fotózásra?

Nos, igen lehet hozni és lehet fogyasztani is. Sőt, őszintén szólva emeli a hangulatot és segíti feloldódást a kezdeti zavar után. A fotózás után van még lehetőség plusz órát a maradva pár játékot játszani a lányokkal.

Szia Csaba!

Köszi a képeket! Ha jó számolom, mi már harmadjára találkoztunk. 🙂
Az első alkalommal egy kuponos fotózáson voltunk Nálad, aztán az esküvőnket is Te fotóztad, most pedig a Tesóm lánybúcsúját is Te örökítetted meg. 🙂
Azt hiszem ennél jobb ajánlólevél nem kell 🙂

Tóth-Nagy Noémi