Email-ben vagy telefonon tudsz velem egyeztetni időpontot.

Az előre megbeszélt időpontban várni foglak titeket a stúdióban az Üllői úton.

Helyszín: Fényműhely stúdió
Cím: 1091 Budapest, Üllői út 53/a Stúdió az udvarban, kapucsengő: 2 (Stúdió)
Tömeg közlekedve a 3-as metró Ferenc körúti megállójánál kell leszállni. Az aluljáróból az Üllői út páratlan oldalánál kell feljönni és az első sarok után az első lépcsőház lesz az 53/a. A 2-es kapucsengő szól nálam, a stúdió az udvarban van.

A 4-6-os villamosról az Üllői útnál kell leszállni a Corvin mozinál. Szintén az aluljáró felől lehet megközelíteni a stúdiót.

Ha kocsival érkeznétek, az épületben parkolóház üzemel. GPS cím Liliom utca 43. Itt mindig le tudsz parkolni kényelmesen pár méterre a műteremtől. (280Ft / óra 8-18h, 160Ft / óra 18-8h)
Lehet parkolni a Corvin Pláza parkolóházban is, az sincs messze, ahol az első óra ingyenes. Utcán szinte sosincs hely, de hétvégén ingyenes. Illetve nem messze van egy ALDI (Budapest, Tűzoltó u. 10, 1094), ahol a parkolás másfél óráig ingyenes egy vásárlásért cserében a nyitvatartási időben (H-Szo: 6:30-22, V: 8-18), utána nem lehet elhagyni a parkolót. Másfél óra után itt a parkolás már egyszeri 1500 Ft-ba kerül.

Jó tanács: mielőtt bejöttök, a menyasszony szemét egy kendővel vagy sállal bekötitek, bevezetitek és csak a stúdióban veszitek le róla, akkor teljes lesz a meglepetés

A lányok jellemzően nem vagy csak alig ismerik egymást. Amolyan kisebb csoportokat alkotnak egymás mellett. Te neked is van ilyen problémád?!

Megérkezés után érdemes koccintani egyet vagy kettőt. Eről már készítek fotókat. Pár apróbb igazítás a sminken és a frizurán és kezdődhet a fotózás a stúdióban. Először a csoport képek készülnek el, több beállításban és kellékkel. Fotózási csomagtól függően folytatódhat a fotózás páros és kis csoportos fotózásokkal.

A fotózás kiválóan össze tudja hozni a lányokat. Tényleg, mintha mindig ismertétek volna egymást. A stúdióban eltöltött egy, két vagy három óra alatt van idő összerázódni, programot egyeztetni, mert amíg ti megbeszélitek a részleteket, addig én a fotózom az arát a stúdióban, így az előtérből nem hallja a lánybúcsú parti további részleteit.

Szia!
Köszönjük a képeket és a szombat esti hangulatot, nagyon jól megalapozta az este folytatását, de persze mindenki a fotózásról beszél azóta is. 🙂 Elméletileg sikerült letöltenem mindent.
Köszi:Dóri

Molnár Dóra

Jellemzően ezzel el is telik az idő. Igyekszem pontosan befejezni a fotózást, hogy a következő programra pontosan tudjatok odaérni.

A fotózás után pár napon belül elküldöm a képeket kisebb és teljes méretben neten keresztül Wetransfer-rel. A képek 7 napig lesznek elérhetőek. Minden képet el fogok küldeni. Előfordulhat, hogy a levelező egyéb helyre fogja rakja az értesítőt és egymás alá is teheti. Ha véletlenül nem sikerül letölteni a képeket, utána bármikor tudom pótolni. Archiválom számotokra az elkészült képeket (2004 óta , igen, 2004 óta, minden fotómat archiváltam digitálisan).