Családi fotózás

A CSALÁDI képek, történelmet írnak. Információk innen »

Esküvői fotózás

Az esküvő egy életre szól. Információk innen »

Lánybúcsú fotózás

Már nálunk megalapozhatjátok a jó hangulatot! Információk innen »

 

Fotó Galériák és Leírások

 

Idestova 20 éve fotózok stúdióban és szabadban. Ebben a galériában számos fotómat mutatom meg, hogy látható legyen mire vagyok képes. Kis leírást tartalmaz mindegyik oldal, melyekben a fotózás mindkét oldaláról írok, tanácsokat adok. Szeretném, hogy a fotózás minél hatékonyabban és szebben végződjön, mindkettőnk megelégedésére. -köszönöm figyelmüket és idejüket.

Családi Fotózás Átváltoztatjuk Fotózás Modell Fotózás

Esküvői Fotózás Képek a nagyvilágból Céges fotózás

 

Fotózásaimról írták:

“Szia Csaba! Köszönjük a képeket, nem volt könnyű választani, annyira jók lettek. Z. Gabriella, 2013. augusztus 28.”

 

“Még egyszer, nagyon hálás vagyok a jó hangulatú munkáért, és hogy minden élethelyzethez és közösséghez lesz fotó. Üdvözlettel,T. Balázs, 2013. augusztus 24.”
  
 
“Tavaly nyár végén volt szerencsénk Nálad részt venni egy kedvezményes családi fotózáson. (H. Adri barátnőm ajánlásával), amivel nagyon elégedettek voltunk és mindenki csak dicsérte a képeket. B. Timi, 2013. július 25.”
 
 
“Kedves Csaba! Köszönöm szépen a képeket! Nagyon jók lettek! Profi fotós vagy, mert sikerült rólam jó fotókat csinálni. A végére sikerült feloldódnom. 🙂 Köszönöm még egyszer! Szép napot! R. Regina, 2013. június 8.”
 
“Kedves Csaba! Nagyon szépek lettek a képek, alig tudtam választani. Köszönöm szépen, hogy ismét megláttad és láttattad az előnyös, szép oldalamat és ilyen csodát varázsoltál rólam 20 perc alatt! Niki barátnőm képeit is láttam, ő is nagyon szép a képeken. Üdvözlettel: M. Judit, 2013. április 23.”
 
 
“Kedves Csaba! Valóban jártunk Önnél tavaly szeptemberben, és nagyon elégedettek voltunk a képekkel. Köszönjük még egyszer.  S. Sára, 2012. november 25.”