(Gyakran ismételt kérdésekre válaszolok itt, illetve a jó tanácsok)

Sokan kérdezik, akik még nem voltak nálam, hogy a fotózás előtt, alatt és utána mire lehet számítani?

Időpont egyeztetés: lehetséges telefonon (+36705315894) vagy email-ben (fotoberzay@gmail.com) is. Telefonon nem biztos az azonnali időpont foglalás, mert nem mindig vagyok naptár közelben. Email-ben viszont biztosabb, bár az előfordulhat, hogy csak másnap válaszolok. Lehet a fotózás hétköznap vagy hétvégén is, lényegében bármikor, reggel 8-tól este 8-ig is akár. Annak, hogy másnap tudunk fotózni, viszonylag kevés az esélye.

Fotózás helye: Ide kellene jönni: Fényműhely stúdió
Cím: 1091 Budapest, Üllői út 53/a Stúdió az udvarban, kapucsengő: 2 (Németh)
A háztömbben a Liliom utcában parkolóház üzemel. GPS címe a Liliom utca 43. Itt mindig le tudsz parkolni kényelmesen pár méterre a műteremtől. Fizetés kifele csak készpénzben a portásnál.
Lehet parkolni a Corvin parkolóházban is, az sincs messze, ahol az első óra ingyenes. Utcán szinte sosincs hely, de hétvégén ingyenes. Illetve nem messze van egy ALDI (Budapest, Tűzoltó u. 10, 1094), ahol a parkolás másfél óráig ingyenes egy vásárlásért cserében a nyitvatartási időben (H-Szo: 6:30-22, V: 8-18), utána nem lehet elhagyni a parkolót.

” Tavaly nyár végén volt szerencsénk Nálad részt venni egy kedvezményes családi fotózáson. (Adri barátnőm ajánlásával), amivel nagyon elégedettek voltunk és mindenki csak dicsérte az elkészült képeket. Köszönjük! “

Birkás Timi

Fotózás menete: megérkezések után a fotózást szinte azonnal meg tudjuk kezdeni. Jellemzően egy homogén háttérrel kezdem a fotózást. Érdemes egységes jellegű ruhába öltözködni. Hasznos, színben nagyon hasonló vagy ugyan olyan színű ruhában érkezni, hogy az átöltözéssel minél kevesebb idő menjen el. A fotózás legértékesebb időpontja a tapasztalatom alapján az első 20 perc. Ekkor még a gyerekek lendületben vannak az első pár perces megilletődés után. Természetesen vannak kivételek, hiszen mi felnőttek sem vagyunk egyformák. Egy esetleg kettő átöltözésre van idő. A kis gyerekek, csecsemő korúak nehezen szokták viselni az öltöztetést, ami természetes. Náluk jellemzően nem a vakukat használom, hanem a folyamatos fényű lámpáimat. A kicsiket a villogó vaku fénye rendszerint zavarni szokta. A nagyobbaknál és a felnőtteknél ez már probléma mentes. A fotózásra szánt idő villám gyorsan eltelik a stúdióban, igyekszem felhőtlen hangulatot teremteni mindvégig.

” Köszönjük a képeket Csaba! Nagyon élveztük idén is a fotózást! “

Koplányi Gyöngyi

Fotózás után: az elkészült fotókat pár napon belül elküldöm neten keresztül kis méretben válogatásra. A Családi Csomagoknak megfelelő számú képet fogok retusálni néhány napon belül, illetve küldöm a laborba fotó nagyításra is. Ezzel egy időben küldöm el a képeket teljes méretben neten keresztül Wetransfer-rel. A képek 7 napig lesznek elérhetőek. Minden képet elküldök, a retusáltak is köztük lesznek. Előfordulhat, hogy a levelező egyéb helyre fogja rakja az értesítőt és egymás alá is teheti. A nagyításokat körülbelül egy héttel később tudom postázni számotokra a megadott címre, illetve van lehetőség személyes átvételre is a stúdióban az előre egyeztetett időpontban, ha szűkössé válik az idő Karácsony környékén.

” Nagyon várjuk a képeket. Jól éreztük magunkat :)) “

Mészáros Pócs Szilvia

” Mi is jó szívvel ajánljuk a szolgáltatást tovább, a fotózást is élveztük és a képek is nagyon jól sikerültek!! “

Mészáros Arnaka