Családi fotózás

A CSALÁDI képek, történelmet írnak. Információk innen »

Esküvői fotózás

Az esküvő egy életre szól. Információk innen »

Lánybúcsú fotózás

Már nálunk megalapozhatjátok a jó hangulatot! Információk innen »

 

Átváltoztatjuk Fotózás

Mikor törődtél utoljára magaddal?

Most megteheted!

A program mely életed egyik meghatározó élménye lesz!

Átváltoztatjuk Fotógaléria

Írásunkkal célunk, hogy az átváltozás, és a fotózás maximális sikerrel záruljon. Elégedetten távozz, és büszkén mutogathasd fotóidat!

 

Kövesd útmutatásunkat:

Előkészületi fázis: A fotózás egy időigényes folyamat, amelyre nem csak a fotósnak, de a modellnek is készülnie kell. Fogadd meg tanácsainkat, és hozd ki magadból a maximumot! A fotózáshoz elengedhetetlen igényes frizurát és a profi sminket ránk bízhatod, de számos olyan dolog van, ami rajtad is múlik.

 

Mindössze 4 óra az életedből,

amire örökké emlékezni fogsz!

Érdemes utána színházat, vacsorát, bulit szervezni

és aznap TE leszel a legszebb!!

Atvaltoztatjuk-Fotozas1 AtvaltoztatjukFotozas01 (9) AtvaltoztatjukFotozas01 (13)

 Jelentkezés Email-ben

Milyen képeket készíttess? Tervezz. Gondold át, hogy a képeket hol, vagy mire fogod használni. Ennek megfelelően javasoljuk, hogy változatos ruhákat hozz, válassz olyan öltözetek is, amiket máshova egyébként nem nagyon, vagy ritkán veszel fel, pl. koktélruha, alkalmi öltözetek, extrém cuccok, de csak a saját stílusodnak illetve elképzelésednek megfelelően. A változatos ruháiddal tudjuk majd a színesebbé tenni a fotóidat. Az egy órás stúdiófotózás alatt általában 4 különböző öltözék fér bele az időbe (öltözékenként többféle pózban, beállításban, világítással).

Időben jelentkezz be! Mielőbb telefonálj be központi számunkra (70/531-5894), vagy írj email-t, add meg a következő adatokat: – név, – telefonszám, – javaslat az átváltozás pontos dátumára (érdemes péntek vagy szombatra időzíteni, hiszen a hajad és a sminked nem mindennapi lesz, utána mehetsz bulizni, vacsorázni vagy színházba), jelentkezés után egy rövid tájékoztatót küldünk a hasznos tanácsokkal

A fotózás után A fotózás alkalmával 100-130 felvétel készül. Az utómunkák során a közösen kiválasztott legjobb fotódat retusáljuk, és azt poszterminőségben előhívjuk színes A4 méretben. A fotózás többi képét internetre feltöltve eredeti fájlméretben kapod meg teljes felbontásban, hogy maximális minőségben élvezhesd a rólad készült fotókat. Az elkészült anyagokért személyesen tudsz elmenni hozzám, a stúdióba egy későbbi, előre egyeztett időpontban, vagy postázzuk. A képeket bármikor, bárhol szabadon felhasználhatod. Figyelem! További retusálási és egyéb utómunkákra is van lehetőség igény szerint a már elkészült anyagodból.

A lehetőségek: – több fotó színes poszterminőségű előhívása – fotók előhívása nagyobb méretben – címlapfotó (imitált, mintha egy magazin címoldalán Te lennél) – éves Naptár a 12 legjobb fotóddal
Személyre Szabott Digitális Címlap

Személyre Szabott Digitális Címlap

 
 Jelentkezés Email-ben
 

Átváltoztatjuk Fotógaléria

Egyéb tippek a fotózásunkhoz:

 • nézz meg néhány modell-képet, esetleg otthon tükör előtt próbálj játszani az arcoddal, hogy különböző kifejezéseket tudj produkálni ha szeretnél (szomorú, vidám, komoly, elgondolkodó, stb…) A fotózáskor folyamatosan segítek Neked, hogy olyannak lásd magad vissza a képeken, ami neked a legjobb.
 • a fotózásra 1 fő kísérőt hozhatsz magaddal ha szeretnél és persze pár közös kép is belefér a fotózásba
 • kipihenten gyere a fotózásra, aludd ki magad
 • a fotózás napján bőséges reggelit javaslunk, vegyél magadhoz folyadékot
 • tervezd meg a ruhatáradat, a kiegészítőket (napszemüveg, ékszerek, kendő), és ellenőrizd azok állapotát
 • hozd el kedvenc zenéd
 • gondold ki, hogyan jutsz el a fotózás helyszínére és onnan vissza, szükséges-e, hogy valaki elkísérjen
 • a fotózás napján viselj laza ruházatot
 • vigyázz némelyik dezodorral, nehogy nyomot hagyjon
 • ha hosszú hajad van, hajcsat, hajgumi legyen nálad
 • ne koplalj napokig a fotózás előtt, az éhezéstől való rosszkedv a fotókon is meglátszhat
 • jöhet ami hozzád kötődik: kabala, hangszer, ékszerek, öltözetkiegészítők, napszemüveg, stb…

Átváltozás Műtermi Fotózással!

A csomag tartalma:

Helyszín: Egy belvárosi fotóstúdióban  alkalmi frizura készítése (vágás, szárítás) a megbeszélések alapján, továbbá egy alkalmi smink készítés, utána egy órás műtermi fotózás. A fotózás teljes (!) képanyaga internetről letölthetően a legjobb fotó A4-es méretű kép retusálása és színes előhívása, további 20 kép retusálása, belőlük 10×15-ös nagyítás készítése. A képeket személyesen lehet átvenni, vagy kívánság szerint postázom.

 Jelentkezés Email-ben

Kiegészítő lehetőségek: további kiválasztott fotók A4-es méretű színes előhívása, nagyobb méretű A3 poszter készítése, éves naptár a 12 legjobb fotóval, imitált Címlapfotó készítése

A műtermi fotózás saját ruhakollekciókban és kiegészítőkkel (esernyő, kalap, stb.),  illetve egyéni ötleteket is megvalósíthatunk! Engedje szabadon a fantáziáját!

Meglepné ismerősét, barátnőjét, édesanyját vagy kedves leányát?

 

Szeretné elkészíteni Ön is saját naptárát, címlapfotóját műtermi fotózással, egy új frizura és smink kíséretében?

Jelentkezzen az Átváltozás Műtermi Fotózással csomagunkra!

Érdemes utána színházat, vacsorát, bulit szervezni és aznap TE leszel a legszebb!

Jelentkezés Email-ben

Az átváltozás csomag ára: 41.900 Ft

 Átváltoztatjuk Fotógaléria

U.i: nehogy eszedbe jusson izgulni és idegeskedni, mi mindenben segítünk! Guti Nikoletta sminkest bármilyen kéréssel, kérdéssel keresheted a 0620-451-5294 telefonszámon, vagy akár emailben. A stúdió fotózással kapcsolatban keress engem a 0670-531-58-94 számon